استراتژی روند
آشنایی با استراتژی روند
استراژی های روند یکی از محبوب ترین ابزارها برای دستیابی به موقعیت های معاملاتی سود ده هستند و استفاده به موقع از آنها نتایج بی نظیری را برای تمامی معامله گران در پیش دارد.
با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه و پایبند بودن به قوانین استراتژی به نتایج فوق العاده ای دست پیدا خواهید کرد.
مهم ترین ابزار در تمامی استراتژی های روندی ، پیدا کردن درست وصحیح روند بازار هستش که یکی از ابزارهای این کار خط روند وخطوط شکست بازار هستن . البته باید به این نکته توجه زیادی داشت که روند در تایم فریم های بالاتر ، دقیق تر و قابل اعتنا تر هستش.
اگر در بازارهای مالی دقت کنید همه این بازارها دارای نمودارهای قیمتی هستند که این نمودارهای قیمتی از روندهای صعودی و نزولی تشکیل شده اند،زمانی که یک روند صعودی در نمودار قیمتی به پایان می رسد یک روند نزولی آغاز می شود و زمانی که روند نزولی به پایان می رسد روند صعودی آغاز خواهد شد و معامله گران باید از حرکات قیمت و روند در نمودارهای قیمتی اطلاع داشته باشند.
خط روند(Trendline) اساسی ترین اصل تحلیل تکنکیال و خطی است که از سقف های قیمتی به کف های قیمتی در نمودار متصل می شود،این خط یکی از بهترین ابزارهای معاملاتی در نمودار است که معامله گران می توانند با استفاده از حرکات قیمت را مشاهده کنند و سطوح حمایت و مقاومت را در بازه های زمانی مختلف تشخیص دهند.
اولین اقدامی که همه معامله گران باید پیش از ورود به یک معامله در بازارهای مالی انجام دهند شناسایی خط روند است.معامله گران در تحلیل تکنیکال می توانند روند قیمتی را دنبال کنند و به عملکرد فعلی در بازار فارکس پی ببرند.
اگر معامله گران بتوانند روند را در نمودارهای قیمتی شناسایی کنند اولین قدم را در راه موفقیت خود گذاشته اند،زیرا در تحلیل تکنیکیال قیمت ها براساس روند در نمودار قیمتی شروع به حرکت می کنند.درواقع معامله گران باید بتوانند روند را در نمودارهای قیمتی تشخیص دهند و سپس در جهت روند در نمودار قیمتی وارد معامله شوند.
در نمودارهای قیمتی بازارهای مالی سه نوع خط روند وجود دارد که شامل خط روند صعودی،خط روند نزولی و خط روند خنثی می شود.
خط روند صعودی
خط روند صعودی با اتصال دو نقطه کف قیمتی تشکیل می شود که باید نقطه کف قیمتی جدید از نقطه کف قیمتی قبلی بالاتر قرار گرفته باشد یا به عبارتی دارای شیب مثبت باشد.در خط روند صعودی با افزایش تقاضا قیمت افزایش می یابد بنابراین می توان خط روند صعودی را به عنوان حمایت در نظر گرفت.
خط روند نزولی
خط روند نزولی با اتصال دو نقطه سقف قیمتی تشکیل می شود که باید نقطه سقف قیمتی جدید از نقطه سقف قیمتی قبلی پایین تر قرار گرفته باشد یا به عبارتی دارای شیب منفی باشد.در خط روند نزولی با افزایش تقاضا قیمت کاهش می یابد بنابراین می توان خط روند نزولی را به عنوان مقاومت در نظر گرفت.
خط روند خنثی
خط روند خنثی خطی است که میان حمایت و مقاومت به شکل افقی قرار گرفته است.قیمت در خط روند خنثی تغییری نمی کند و این بدان معناست که قیمت افزایش یا کاهش نمی یابد،در خط روند خنثی سقف ها و کف های قیمتی بالاتر یا پایین تر قرار نمی گیرد و به عبارتی این خط روند دارای شیب صفر می باشد.
نکته مهم، کار این هست که ترسیم درست خطوط روند ، کاری دقیق و دشوار هستش و اکثر تریدر ها متاسفانه به این دلیل که ترسیم درستی از روند نداشتن دچار ضرر می شوند. و همچنین تریدر باید تایم زیادی روی چارت باشد تا بتوند پوزیشن مناسب رو پیداکند. ما در گروه فارکس ایرانیان با استفاده از چند اندیکاتور تمامی موارد رو پوشش دادیم و با توجه به اینکه اندیکاتور الارم دارد نیازی نیست مدت زیادی پای چارت باشید و با استفاده از این استراتژی در زمانی که الارم ورود رو دریافت کردید و طبق استراتژی ، شرایط ورود به پوزیشن رو داشت وارد ترید می شوید.
ما در گروه فارکس ایرانیان در تلاشیم با طراحی و ساخت بهترین استراتژی ها ، شما را در رسیدن به بهترین عملکردتان در حوضه ترید همراهی کنیم .
سلام من امروز یک ماه میشه که دارم استفاده میکنم از این استراتژی و تونستم به یک وین ریت بهتری نصبت به قبل برسم . تشکر میکنم از پیگیری های شما